Wat is de rangorde voor Valorant? (2023)

Valorant is een first-person shooter-videogame ontwikkeld en uitgegeven door Riot Games Inc. Werd erg populair na Counter-Strike.

Riot Games is een Amerikaanse uitgever en ontwikkelaar van videogames. Vóór Valorant bracht het games uit zoals League of Legends en Legends of Runeterra. Voorafgaand aan de lancering had Valorant de codenaam Project A.

Wat is de rangorde voor Valorant? (1)

De game werd voor het eerst uitgebracht als gesloten bèta op 7 april 2020, met een beperkt aantal spelers dat mag spelen. Het spel trok veel bekijkstwitch-streamerZoals Hiko, ShahZaM, Shroud en nog veel meer in het Valorant-team. Uiteindelijk raakten casual gamers geïnteresseerd in de game, die op 2 juni 2020 werd uitgebracht als gratis game die kan worden gedownload op:oproer spelletjes.

De game is momenteel beschikbaar op Windows-pc en kan gratis worden gespeeld, mits aan de volgende vereisten wordt voldaan:

Minimale specificaties / 30 FPSAanbevolen / 60 fpsSpecificaties van hoge kwaliteit / 144+ FPS
CPUIntel Core 2 Duo E8400 (Intel), Athlon 200 GE (AMD)Intel i3-4150 (Intel), Ryzen 3 1200 (AMD)Intel i5-9400F 2,90 GHz (Intel), Ryzen 5 2600X (AMD)
grafische kaartIntel HD 4000, Radeon R5 200Geforce GT 730, Radeon R7 240GTX 1050Ti, Radeon R7370

over moedige spellen

Valorant is een op rollen gebaseerd 5v5 competitief spel. Het bevat verschillende soorten wapens, kaarten en verschillende agenten, elk met unieke vaardigheden, waardoor spelers een meeslepende ervaring krijgen. Het heeft verschillende spelmodi zoals Unranked, Competitive, Peak Race en meer.

Oorspronkelijk werd de game gelanceerd in bèta met 10 speelbare agenten om uit te kiezen, en vanaf patch 12 is dit verhoogd tot 1,05 agenten. Op dit moment zijn er 19 speelbare agenten in het spel. Elk kan worden ontgrendeld door het spel te spelen.

Er zijn meerdere kaarten in het spel. Elk biedt spelers een andere spelervaring. Er zijn momenteel 7 kaarten, waarvan de "Split"-kaart uit de pool wordt genomen en vervangen door een pas vrijgegeven kaart genaamd "Pearl".

Er zijn 17 wapens in het spel, die elk kunnen worden uitgerust met een unieke skin, die gratis kan worden verkregen of kan worden gekocht in de in-game winkel. Bovendien heeft elk wapen zijn eigen unieke functie; sommige kunnen worden gebruikt voor headshots, terwijl andere kunnen worden gebruikt om te spuiten.

Algehele agentselectiepercentage

Wat is de rangorde voor Valorant? (3)

De figuur hierboven illustreertWereldwijd agentselectiepercentageIn verschillende ranglijsten en verschillende kaarten is Reyna de leider, gevolgd door Chamber, Sage, Jett en Raze in de top 5.

Doel

Het spel in de basismodus heeft twee kanten, de aanvaller en de verdediger. Het is een wedstrijd van 13 ronden, waarbij elk team de rol van aanvaller of verdediger speelt. Als beide teams gelijk staan ​​op 12 punten, gaat de wedstrijd de tweede helft in, waar een overwinning of twee opeenvolgende rondes worden verwacht in respectievelijk Unranked en Competitive. Ook heeft de competitieve modus meer inzet dan de niet-gerangschikte modus, omdat het je rang in het spel bepaalt.

Een team kan op twee manieren een ronde winnen:

 1. Afhankelijk van aan welke kant je staat, schakel je het hele vijandelijke team uit voordat de piek aan of uit gaat.
 2. Bevestig of verwijder de oren voordat de tijd om is.

Aanbeveling in het spel

 1. Esp:Wanneer een speler alle vijf spelers van het andere team in één beurt uitschakelt, wordt dit een aas genoemd.
 2. Team as:Wanneer elke speler in je team in dezelfde ronde een speler van het andere team verslaat, wordt dit een teamaas genoemd.
 3. Economie:Als je uitrusting relatief zwak is, wordt je team "zuinig".

Ervaring

Ervaringspunten of EXP/XP zijn de punten die spelers verdienen na het voltooien van elk spel of elke missie. Dagelijkse missies belonen 2.000 XP, en wekelijkse missies belonen verschillende hoeveelheden XP op basis van wekelijkse in-game uitdagingen.

De XP voor elke spelmodus is als volgt:

ManierGeen winst in XPXP en winnen
geen classificatie100/ronde200/ronde
Competitief100/ronde200/ronde
kopiëren100/ronde200/ronde
spion900Wat
klaarkomen haast1000Wat
uitbreiding8001000
sneeuwbal750900
de derdeWatWat

Deze XP helpt spelers om agenten te ontgrendelen, skins te bevrijden en een hoger niveau te bereiken in de Battle Pass.

Plotselinge dood en overuren

In de tweede helft van het spel, wanneer de twee teams gelijk zijn, wordt één speler geconfronteerd met een plotselinge dood of verlenging in respectievelijk niet-gerangschikte of competitieve modi.

plotselinge dood: Dit maakt deel uit van de Unrated-modus waarin je het hele spel kunt winnen, je hoeft alleen de Sudden Death-ronde te winnen.

na een tijdje: Dit is het deel van de competitieve modus waarin je twee ronden op rij moet winnen voordat het vijandelijke team het hele spel wint.

andere spelmodi

Chongfeng:Spike Rush is een snel en kort formaat dat spelers in 10-15 minuten dezelfde adrenalinekick geeft als Competitive Mode. De twee partijen spelen elk 3 rondes en de winnaar wordt bepaald door vaardigheid en verlengingen.

spion:Dit is een multiplayer-modus, gratis voor iedereen en geen vaardigheid vereist. Hier kunnen spelers verschillende wapens oefenen en hun spelmechanica verbeteren. Het dient als opwarmmodus voor spelers die nog niet klaar zijn om meteen in de competitieve modus te springen.

uitbreiding: Dit is een 5v5-modus, maar zonder agentspecifieke vaardigheden. Elke klimrace heeft 12 niveaus, elk met een specifiek wapen of een specifieke vaardigheid. Het doel is om 12 niveaus of meer te voltooien in 10 minuten. Elk niveau heeft 7 punten; na voltooiing krijgt de speler het volgende wapen.

kopiëren:Dit is een 5v5 topmodus waarin alle spelers van hetzelfde team met dezelfde agent moeten spelen. Deze proxy is een willekeurige selectie op basis van de proxy die door elke speler is gekozen, ook wel een pre-game-stemming genoemd. Kopiëren is de beste van negen rondes in spike-modus.

Aangepaste spelmodi:Met deze spelmodus kunnen spelers aangepaste in-game lobby's hosten en alle bovenstaande modi spelen. Bovendien kunnen spelers aangepaste lobby-instellingen instellen, zoals onbeperkte munitie, toernooimodus, geen aankooplimiet, alle rondes spelen en meer.

Waarderingen in Valorant

In Valorant worden spelers gerangschikt op basis van hun in-game vaardigheden en prestaties. Deze rangschikking is gebaseerd op je prestaties in de competitieve modus. Bovendien zal elke wedstrijd resulteren in een verlaging of verhoging van je algemene positie. Omhoog gaan leidt tot een meer competitieve lobby.

Wat is de rangorde voor Valorant? (4)

Het huidige systeem heeft 9 verschillende categorieën, beginnend met ijzer tot en met stralingsclassificatie. Elke rang heeft 3 niveaus - IJzer 1, IJzer 2 en IJzer 3, behalve het Radiant-niveau, aangezien dit het hoogste niveau in het spel is. Om Radiant-rangen te bereiken, moeten spelers een bepaald aantal rangen verbeteren op basis van hun regio.

Lijst met dappere teams

 • Ferro 1-3
 • Brons 1-3
 • Lezing 1-3
 • Goud 1-3
 • Platina 1-3
 • Diamant 1-3
 • Stijging 1-3
 • Onsterfelijk 1-3
 • stralend

Ascendant is de nieuwste toevoeging aan het classificatiesysteem. Hij bevindt zich ergens tussen Diamond en Immortal. Bovendien is dit het hoogste startniveau dat een nieuwe speler kan bereiken.

beoordeling resetten

 • Herdefinitie van gedrag:De rang van een speler wordt na elke actie gereset, waardoor het spel wordt geplaatst om de rang in een nieuwe actie te onthullen. De nieuwe beoordeling is bijna identiek aan de oude gedragsbeoordeling van de speler, met een lichte daling van de beoordeling.
 • Herstart de plot:De ranglijst van een speler wordt na elke aflevering gereset, wat resulteert in vijf gerangschikte wedstrijden die hun rang in de nieuwe aflevering laten zien. De nieuwe rangschikking zal een merkbare daling in rang en rangschikking hebben. Aan het einde van elke aflevering ontvangen spelers een kameraad met de hoogste beoordeling van de vorige aflevering.

voortgang rangschikken

Valorant plaatste spelers aanvankelijk in de niet-gerangschikte categorie. De reis van de speler begint met het spelen van de inleidende tutorial binnen een bepaald bereik. Bovendien, om kans te maken op een ranglijst, moeten spelers accountniveau 20 bereiken, wat kan worden bereikt door ervaring op te doen in het spel.

Zodra het accountniveau van de speler niveau 20 bereikt, wordt de competitieve modus voor de speler ontgrendeld. Bovendien moeten spelers 5 gerangschikte wedstrijden spelen om hun rang te tonen. Positie in het klassement is gebaseerd op prestaties in 5 gerangschikte wedstrijden. Zelfs als een speler alle 5 gerangschikte wedstrijden verliest, worden zijn prestaties in de wedstrijd meegeteld voor de ranglijst.

Elke rang heeft 100 rangpunten. Zodra een speler de 100 punten overschrijdt, gaat hij onmiddellijk door naar de volgende rang, en als hij RR verliest, komt de speler onder nul punten in lagere rangen.

Matchmaking en recensies

Valorant gebruikt een matchmaking beoordelingssysteem of MMR. Spelers krijgen een nummer op basis van vaardigheid en prestatie, dat wordt aangepast op basis van prestaties. Om MMR te bereiken, moet een speler een winning streak hebben op zijn huidige vaardigheidsniveau. MMR heeft niets te maken met het classificatie- en beoordelingssysteem, maar is een aparte entiteit waar gameklanten tegen kunnen matchen.

MMR-beoordelingen zijn verborgen voor spelers, maar de game zit vol met MMR-beoordelingen van spelers met vergelijkbare vaardigheden. Dit helpt de gameclient om spelers gelijkmatig te matchen. Rangscore en matchmaking-score spelen een cruciale rol in zowel matchmaking als game-ervaring.

Matchmaking evaluatiescenario's

 • Als uw MMR hoger is dan uw niveau, krijgt u meer RR op overwinningen dan u verliest op verliezen.
 • Als uw MMR gelijk is aan uw rang, wordt de RR die u wint en verliest verminderd met winsten of verliezen.
 • Als uw MMR lager is dan uw niveau, krijgt u minder RR voor overwinningen en meer RR voor verliezen.

Verhoog je MMR door sneller te zijn dan je tegenstanders en consistenter te winnen!

beoordelingsdistributie

Wat is de rangorde voor Valorant? (5)

De figuur hierboven illustreertaantal spelersVecht tegen spelers van andere rangen in een bepaalde rang.

Rangverdeling voor een bepaalde rang

ringpercentage
ijzer6,6%
bronzen20,9%
de toespraak26,3%
Kaneko20,2%
platina14,4%
diamant8,1%
Ascendant2,8%
onsterfelijk0,5%
stralend0,02%

Beoordelingsverdeling voor elk niveau van elke beoordeling

ringpercentageringpercentage
ijzer 10,3%Platina 15,6%
ijzer 21,2%Platina 24,6%
IJzer 35,1%Platina 34,2%
brons 15%diamant 13,7%
brons 28,2%diamant 22,6%
brons 37,7%diamant 31,8%
spreek 110,5%stijgen 11,4%
praten 28,1%Ascendant 20,9%
praten 37,7%Ascendant 30,5%
goud 17,4%Onsterfelijk 10,3%
Goud 26,7%Onsterfelijk 20,1%
goud 36,1%Onsterfelijk 30,1%
stralend0,02%

Beoordeling versus rangschikking

De rang is het vaardigheidsniveau dat de speler bereikt, en de rang rang helpt de speler een bepaalde rang in het spel te bereiken. Waarderingen variëren van ijzer 1 tot stralend. Aan de andere kant variëren de ranglijsten van 0 tot 100 en worden de ranglijsten na elke wedstrijd opgeteld en afgetrokken om de uiteindelijke ranglijst na de wedstrijd te verkrijgen.

ten slotte

Valorant is een uitstekende game die spelers mogelijkheden biedt die verder gaan dan first-person shooters met een groot effect. Wat als je bentterugvechten, zul je Valorant zeker het spelen waard vinden.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Trent Wehner

Last Updated: 04/26/2023

Views: 6312

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Trent Wehner

Birthday: 1993-03-14

Address: 872 Kevin Squares, New Codyville, AK 01785-0416

Phone: +18698800304764

Job: Senior Farming Developer

Hobby: Paintball, Calligraphy, Hunting, Flying disc, Lapidary, Rafting, Inline skating

Introduction: My name is Trent Wehner, I am a talented, brainy, zealous, light, funny, gleaming, attractive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.